Doç. Dr. Serkan Demirci'den Büyük Başarı

Amasya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan Demirci, Avrupa Birliği COST (European Cooperation in Science and Technology) CA20126 Aksiyonu Çalışma Grubu’na seçildi.

Doç. Dr. Serkan Demirci'den Büyük Başarı

Doç. Dr. Serkan Demirci, dört ayrı çalışma grubu’ndaki görevlerini 2025 yılına kadar sürdürecek.

“CA20126-Network for Research, Innovation and Product Development on Porous Semiconductors and Oxides (NETPORE)” başlıklı COST Aksiyon kapsamında gözenekli yarı iletkenler ve oksitlere dayalı teknolojilerin temel gelişmeleri ile pratik uygulamaları arasındaki boşluğu kapatmayı amaçlayan, ortak fikirleri ve girişimleri teşvik etmek için dünya çapında araştırmacılar ve paydaşlardan oluşan uluslararası bir ağın oluşturulması hedeflenmektedir. NETPORE COST Eylem ağı, geniş bir uzman havuzunu bir araya getiren çalışma grupları aracılığı ile ortak projeler için fırsatlar sağlayacak ve bu teknolojik alanda en son araştırma ve yeniliği teşvik edecektir.

Amasya Üniversitiesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Avrupa Birliği COST CA20126 Aksiyonu Çalışma Grubu’na seçilen öğretim üyesi Doç. Dr. Serkan Demirci Hocamızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30