banner45

Matsan Plastik Yeni Yerinde

Amasyalı işadamı ve siyasetçi Ramis Topal'a ait Matsan Politek Plastik Tutkal Firması Avcılar TEM34 Tahtakale’de hizmetlerine devam ediyor...

Matsan Plastik Yeni Yerinde

canli c asi no, Geneva,sans-serif;">Matbaa, Paketleme&Ambalaj Sanayi ve yapıştırma alanlarında bünyesinde; Hotmelt, Su bazlı tutkal, Hayvansal tutkal, Dikiş Teli ve diğer çeşitleri ile müşteri isteklerini karşılarken, süreklilik ve yüksek kalite olgusunu kendi bünyesinde Ar-ge, Laboratuvar çalışmaları ile pekiştirmektedir. Bu sayede Pazarın büyük/küçük ölçekli firma ayrımı yapmadan önemli bir kısmına ulaşmış, bu alanda öncü şirketler arasında kendisine yer edinmiştir.

Uzun yıllar sektöre yön verirken; Müşteri beklentilerini her defasında, zamanında ve tam olarak karşılamak prensibi ile kuruluşundan bugüne, Misyonundan vazgeçmeden ve her geçen gün vizyonunu genişleterek yoluna emin adımlarla devam etmektedir. 

Profesyonel kadro ve inovatif bakış açısıyla, geçmişten geleceğe sağlam adımlarla ilerlyen firma uzun yıllar hizmet verdiği Topkapı Matbaacılar Sitesi'nden yeni yerine taşındı.

MATSAN ailesi olarak 42 yıllık sektör tecrübemizle yeni adresi Avcılar TEM34 Tahtakale’de siz değerli müşterilerinin sorunlarına çözüm ortağı olmaya devam ediyor

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER