Orta Karadeniz Kariyer Fuarı Başladı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde yüzlerce firma ve 6 paydaş üniversiteyi binlerce öğrenci ve mezunla buluşturacak Orta Karadeniz Kariyer Fuarı başladı.

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı Başladı

ca sino, "sans-serif"">Fuarın açılış törenine Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı’da katıldı. Samsun’da gerçekleştirilen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF 2022) AR-GE Proje Pazarı Yarışması kapsamında, Amasya Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri tarafından hazırlanan 2 ayrı proje ilk 10’a seçildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, “Üniversite olarak Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF 2022)’na 300’e yakın öğrenci ve personelle katılıyoruz. OKAF 2022 AR-GE Proje Pazarı Yarışması kapsamında; Taşova Yüksel Akın MYO Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Sarıkoç’un akademik danışmanlığında yüksek lisans öğrencilerimiz Yusuf Bektaş ve Volkan Köseoğlu’nun hazırlamış olduğu “Akıllı Ulaşım Sistemi İle Yolcu Sayısının ve Havalandırma Sistemlerinin Otomatik Kontrolü”, Suluova MYO Öğr. Gör. Dr. Sultan Acun’un akademik danışmanlığında Suluova MYO Gıda İşleme Bölümü öğrencileri Mehmethan Demir ve Abdurrahman Altuntaş’ın hazırlamış olduğu ‘Stevia Otu İle Tatlandırılmış Meyve Aromalı Laktozsuz Süt” projeleri ile ilk 10’a seçilmeyi başardılar. Amasya Üniversitesi proje temsilcileri jüri ve dinleyicilere sunumlarını gerçekleştirecekler. Öğrencilerimize ve akademisyenlerimize başarılar dileriz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30