Söyler'in Takımı Yeditepe Ara verilen lige hızlı girdi...

Müslüm Söyler'in uzun yıllardan beri Başkan Yardımcılığı ve basından sorumlu yöneticilik görevini sürdürdüğü Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Ampute Süper Ligi 2020-2021 sezonu 3.hafta maçında Konya Engelliler Takımını 2-0 skorla yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Söyler'in Takımı Yeditepe Ara verilen lige hızlı girdi...

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Ampute Süper Ligi 2020-2021 pandemi nedeniyle oynanamamıştı. Haziran itibarıyla başlayan maçlar engelli sporlarında hareketliliği de getirdi. Ankara'da başlayan Ampute Süper lig mücadelesinde Konya Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşan Şişli Yeditepe Engelliler S.K. ilk yarının 2.dakikasında Redondo'nun serbest vuruştan attığı gol ile ilk yarıyı 1-0 üstünlükle kapattı. İkinci yarıda 27.dakikada yine Redondo'nun mücadelesi sonucu Konyaspor defasından Gyanfi'nin ters vuruşu ile top ikinci kez ağlarla buluştu ve skoru 2-0'a taşıdı. İlerleyen zamanlarda Konya Engelliler'in atakları sonuç vermeyince maç Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü'nün 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maç sonrası görüşlerini aldığımız takım antrönörü Kamil Temel iyi mücadele ettik ve hakkımız olan 3 puanı aldık. Oyuncularıma teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Ercan Altın ise, zor dönemler geçirdik, bu zor dönemde oyuncularımızın güzel ve özverili oyunları bizleri mutlu etti. Takımımızın bu zor döneminde yanında olan Kırkpınar Güreş Ağası iş ve gönül adamı Seyfettin Selim ağamıza da teşekkür ediyoruz diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2021, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30