Amasya Valisi Masatlı'nın Kurban Mesajı

Amasya Valisi Mustafa Masatlı Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Amasya Valisi Masatlı'nın Kurban Mesajı

taraftariu m24 izle, Geneva,sans-serif;">Masatlı mesajında;

İslam Alemi olarak, sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bayramlar; yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaşatıldığı, birlik ve beraberlik bilincinin ön plana çıkartılarak, toplumsal barışın tesis edildiği müstesna günlerdir. Kurban Bayramı özellikle Müslümanlar arasında dayanışma ve paylaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir Bayramdır.

Bu özel günlerde Ulu Çınarlarımız olan büyüklerimizi, öksüz ve yetimleri ve tüm ihtiyaç sahiplerini hatırlamak, Bayramın manevi atmosferini daha da zenginleştirecektir.

Bayram tatilinde seyahate çıkacak vatandaşlarımızın da trafik kurallarına uymalarını önemle rica ediyorum. Bu süreçte sevdiklerimize kavuşmak için acele etmemeli ve özellikle emniyet kemerlerimizi mutlaka takarak, trafik kurallarına uymaya özen göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Vatanımız için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet, Gazilerimizi ise minnetle yâd ederken, Değerli Amasyalı Hemşehrilerimin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, Bayramın Amasya’mıza, Ülkemize ve İslam Alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

YORUM EKLE
YORUMLAR
murat can
murat can - 2 yıl Önce

Sana kesinlikle hakkimi helal etmiyorum ahim yilan olsun boynuna dolansin

SIRADAKİ HABER