BAŞKAN ÇELİK, ‘HEPİNİZ BENİM İÇİN KIYMETLİSİNİZ’

Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, Hayata geçirilen ve planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği birim müdürlerine; “Hepiniz benim için kıymetlisiniz. Bu şehri birlikte daha güzel ve insanlarını daha mutlu edeceğiz” dedi.

BAŞKAN ÇELİK, ‘HEPİNİZ BENİM İÇİN KIYMETLİSİNİZ’



Belediye birim müdürleri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, Birim müdürleri ile devam eden projeler ve çalışmalar hakkında fikir-alışverişinde bulundu. ‘Yeşil Yenice Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Çelik, kente kazandırılması planlanan projeleri tüm ekip arkadaşları ile birlik ve beraberlik içerisinde hayata geçireceklerini söyledi.

‘ŞEHRİMİZİN GELİŞMESİ İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ’
Belediyecilik hizmetlerinin etkinliğini arttırmak, kaliteli hizmet sunmak ve vatandaşa çözüm odaklı yaklaşmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorunda olduklarını belirten Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Başkan Çelik açıklamasında şunları kaydetti;
“Amasya’nın geleceğini doğru planlamak için sistemli çalışmak zorundayız. Tüm birimlerimizin ve çalışanlarımızın koordineli bir şekilde çalışmaları ile hizmetlerimizin başarı oranı artacak. Her toplantımızda dünü ve bugünü değerlendirirken gelecek için daha fazla neler yapabiliriz? Sorusunu kendimize sorup, hizmetlerimizin üzerine yenilerini eklemeye çalışıyoruz. Yerel yönetimde en önemli görevimiz vatandaşımıza hizmet etmek. Bu doğrultuda, birim müdürlerimize büyük görevler düşüyor. Her müdürlüğümüz birbirleriyle işbirliği içerisinde çalıştıkça, hizmet kalitemiz daha da artacak. Yaptığımız durum değerlendirmeleri, hizmette hangi noktada olduğumuzu görmek ve ileriye yönelik rotamızı oluşturmak için önemli. Gayretimiz hemşerilerimizin mutluluğuna vesile olmak. Bunun için tüm enerjimizle, çalışma arkadaşlarımız ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gelecek nesillere güzel bir şehir bırakmanın Amasya’da yaşayan herkesin sorumluluğu olduğunu vurgulayan Çelik, toplantı sonunda tüm mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, günün anısına kendileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Müslüm Söyler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER