Yenikapı'da Bugün Resmi Açılış Var...

İstanbul'da faaliyet gösteren Amasya Sivil Toplum Kuruluşları öncülüğünde, Amasya Valiliği ve Amasya Belediyesi destekleriyle Yenikapı Amasya Günleri bugün saat 14:30 resmi açılışla İstanbullular'ın karşısına çıkıyor.

Yenikapı'da Bugün Resmi Açılış Var...

Amasya Sivil Toplum kuruluşları, Amasya Valiliği ve Belediyesi'nin katkılarıyla Yenikapı Amasya Tanıtım Günleri bugün (2 Temmuz Cumartesi) saat 14:30'da açılıyor. Yöresel ürünlerin sergileneceği standların, sahnede yer alacak Amasya yöresi sanatçılarının eşliğinde muhteşem bir cumartesi sizleri bekliyor. Amasya kirazının da dağıtılacağı açılış merasiminde Amasya Valisi Mustafa Masatlı ve Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı'nında konuşma yapması bekleniyor. 

Birçok yörenin ürünlerinin sergileneceği Amasya standları ziyaretçilerini beklerken, güne renk katan sanatçılarda sahnede ter dökecekler. 

Amasya Dernekler Konfederasyonu Başkanı Nurullah Karakuş, Amasya Dernekler Federsyonu Başkanı Av.Sadiye Çelik, Amasyalılar Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Aktaş öncülüğünde tertiplenen bu özel günler Amasyalıların İstanbul'da birlik ve beraberliğinin göstergesi olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30