banner45

Ölen Sahibini Mezarına Kadar Yolcu Etti

Yer Amasya-Taşova... 7 Şubat 2022 Pazartesi günü hayatını kaybeden Türkiye gazetesi personeli Murat Dönmez’in cenazesinde inanılması zor olan bir durum cenazeye katılanları duygulandırdı.

Ölen Sahibini Mezarına Kadar Yolcu Etti

Yıllar önce ''Hachiko'' diye bir film izlemiştim. Bir köpek ile sahibinin hikayesini anlatıyordu. İşte bu filmin bir benzeri Amasya'nın Taşova ilçesi'nde yaşandı.

7 Şubat 2022 Pazartesi günü Samsun Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Murat Dönmez, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 44 Yaşında üç evlat sahibi Murat Dönmez'in bir de Bali adında köpeği vardı. Bali ile her anında sarmaş dolaş resimleri bulunan Murat Dönmez'in, cansız bedeni Taşova'ya geldiğinde köpeği Bali ile ayrı kalmıştı. Murat Dönmez için Taşova Merkez Cami önünde cenaze namazı kılındı. Bali ile aralarına tabut girmişti, lakin sahibinin o tabutun içinde olduğunu hissetmiş olacak ki, Murat'ı yalnız bırakmadı. Bali tabutun başından bir an olsun ayrılmadı. Cenaze namazında bile cemaatle saf tutan Bali, sahibini Doğu Mahallesi mezarlığına kadar yolcu etti. 

Bali’nin bundan sonra ne yapacağı merak konusu.

Bu vesileyle merhum Murat kardeşimize tekrar Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2022, 20:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selahattin sayar
Selahattin sayar - 3 yıl Önce

Allah mekanını cennet etsin abimizin çok sevdiğimiz değer verdiğimiz abimiz di Allah gani gani mekanını cennet eylesin

İlhan Yüksel
İlhan Yüksel - 3 yıl Önce

Sadakat ve sevginin en Temiz hâli...

AHMET GÜNAYDIN. ERBAA
AHMET GÜNAYDIN. ERBAA - 3 yıl Önce

Murat Dönmez Kardeşimize Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun. Acılı Ailesine Allah Sabırlar Versin

SIRADAKİ HABER