Haksız mı ? Acaba !

Amasyalı Şair - yazar ve İyilik Hareketi Derneği Başkanı Kasım Alper Özdemir sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşım yaptı. Özdemir'in bu paylaşımına yorumlar peş peşe gelmeye başladı.

Haksız mı ? Acaba !

İşte KAsım Alper Özdemir'in o sitem dolu paylaşımı;

Rabbime şükürler olsun ki 16 / 17 yıllık sanat hayatımda ( Radyo-sunum-şiir vb ) bir tek Amasyalı siyasetçinin veya bürokrasinin bir gram desteğini almadan, arkamda bir cemaat bir vakıf, bir grup ve kimse olmadan belli bir seviyeye ve başarıya ulaştığımı düşünüyorum.

Yoluma taş koymayan abilerimiz sağolsun kalmadı, asla yılmadım ve haksızlığın karşısında hiç bir zaman susan bir dilsiz şeytan olmadım ve her zaman doğrudan yana oldum.

Bir tek Allah'ın kulu 16 senede sana ne yapabiliriz demedi ? İyiki de dememiş...

Bundan sonra da aynı düsturla yoluma yine iyiliklerle devam edeceğim.

Ama yoluma taş koymaya kalkan kim olursa onları da Rabbim'in verdiği yetenek ve başarılarımla ezip geçmeye devam edeceğim.

Şimdi onlar rahat olsun ne siyasetle ne ticaretle ne mevki makamlarla işimiz yok. İnandığım doğruları ve iyilikleri yapmaya devam ediyorum..

Yaptığım her işin içinde sadece Allah rızası var. Ben de kalbimin huzuruyla şiir tadında bu yola devam edeceğim..

Mevlana'nın dediği gibi yeni şeyler söyleme zamanı da geliyor. Şiirin büyüsünde iyiliğin peşinde, çocukların tebessümünde yola devam inşallah.

Allah sabredenlerle ve iyilerle beraberdir..

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2021, 10:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Melek
Melek - 3 yıl Önce

Amasya deyince akla ondan başka kim gelir ki 14 yaşında idim o vardı 27 yaşındayım yine o tek başına bir mücadele de Allah razı olsun

SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30