Şair Mustafa Ayvalı’nın yeni kitabı çıktı.

İLESAM Amasya İl Temsilcisi Şair Mustafa Ayvalı’nın kaleme aldığı “Beş Yanım Duvar Almira” isimli şiir kitabı okuyucusuyla buluştu.

Şair Mustafa Ayvalı’nın yeni kitabı çıktı.

depolama, depolama, Geneva,sans-serif;">Ulusal edebiyat dergileri, gazeteler, antolojiler ve sekiz yıl boyunca düzenlediği Külliye Şiir Akşamları ve Külliye Mecmuası editörlüğünden ismine aşina olduğumuz Amasya-Suluovalı Şair Ayvalı; “Karlı Dağların Mor Menekşesi ”, “Öyle İşte” şiir ve “Emanet midir Yalnızlık” isimli öykü kitaplarından sonra Göl Kitap Yayıncılık’tan çıkan “Beş Yanım Duvar Almira”  adını verdiği yeni şiir kitabıyla da okuyucunun gönlünü fethediyor.

“Yurdum kültürel havzası dolu bir hazinedir. Gelenekle modern dünya düşüncelerinin yüreğimde harmanlanışıdır yazdıklarım.” diyen usta Şair Ayvalı: “Hayat basite alınacak kadar uzun değildir maalesef. Hayatı da sanatı da ciddiye almalı. Öfkelerin söndüğü yerdir şiir. Yaratan’a bir ricanın sunuş şeklidir. Konuşanın değil, yazanın sözleri kayıt altına alınır. ” dedi.

Anlamını sadece şairin bileceğini düşündüğümüz ilginç bir isme sahip olan “Beş Yanım Duvar Almira” adlı kitabı internet satış noktalarından ve seçkin kitabevlerinden temin edebilirsiniz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Esvet alan
Esvet alan - 2 yıl Önce

Canım kardeşim Mustafa tebrik ederim

SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30