banner45

İstanbul'un Sesi'nde Hasan Baran Rüzgarı

Arabesk ve fantazi müziğin efsane radyosu 91.8 İstanbul'un Sesi'nde genç yeteneklerde Hasan Baran geniş kitleleri peşinden koşturuyor.

İstanbul'un Sesi'nde Hasan Baran Rüzgarı

Türkiye radyoları arasında önemli bir yeri olan arabesk ve fantazi müziğinin sevilen ve çok dinelenen radyolarından 91.8 İstanbul'un Sesi radyosu genç ve deneyimli kadrosu ile dinelenebilirlik ağını her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Hafta sonu yayıncılarından Hasan Baran seçtiği birbirinden güzel eserler ile aldığı olumlu mesajlar ve istekleri doğrultusunda gerçekleştirdiği yayınlar genç kesim tarafından yoğun ilgiye mazhar oluyor.

Kendine has tarzıyla gençliğin nabzını yakalayan genç radyocuya bunun nedenlerini sorduk, bakın ne cevap verdi.

''Radyoyu ve mikrofonu  sevmek en önemli öncelik olmalı. Ben mikrofona ve radyoyaya aşığım. Dahası beni dinleyen tüm dinleyenlerime de çok değer veriyorum. Çünkü onlar varsa biz varız, onlarsız ne mikrofonun ne de radyonun kıymeti ahvali yoktur. Sonrası mikrofon ve dinleyiciye saygınlık önemli, bir radyocunun dili ve mikrofonu en önemli toplumsal iletişim ağıdır. Bu ağı Türk ananelerine uygun kullanırsanız sonuç elbette mükemmel olacaktır.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2023, 17:26

Müslüm Söyler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER