İyilik Hareketi Ulusal Tv'de Anlatıldı...

Şair ve yazar Kasım Alper ÖZDEMİR'in Balkanlardaki etkinliklerini Ulusal Kanal aracılığıyla vatandaşlara anlattı.

İyilik Hareketi Ulusal Tv'de Anlatıldı...

Ülkemiz sınırlarında bir çok etkinlikte kendine has sunumlarıyla büyük beğeni toplayan Şair ve yazar Kasım Alper Özdemir sınırları zorlayıp yurtdışı etkinliklerinde aranan sunucusu oldu. Danimarka, Yunanistan, Belçika ve Balkan ülkelerinde özellikle Türk soydaşlarımızın özel günlerinde ekibiyle birlikte etkinliklerde renkli görüntüler eşliğinde sunumlarını gerçekleştiriyor. 

27 Aralık akşamı Serkan Aksarı editörlüğünde Ulusal Kanal'ın Gece Hattı'na katılan Özdemir İyilik hareketi derneğinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sunumlarını Türk edebiyat ve sanatına katkı sağlamış şair ve edebiyatçıların şiir ve sözlerinden alıntılarla süsleyen Özdemir, sanatta ve iyilikte tarafsızım diyor. 

İstanbul'da Amasya Rumeli Balkan Türkleri Derneği'nin ve Rumeli Balkan Federasyonu'nun kurulmasında da etkin rol oynayan Kasım Alper Özdemir ülkemizin bir çok ulaşılamayan köylerinde okuyan çocuklara da çeşitli hediyeler takdim ederek programlar düzenliyor. Özellikle Afrika ülkelerinde açmış olduğu yardım kampanyası bir çok alanda benzer şekilde devam ediyor. İyiliğin her zaman kazanan olduğunu belirten Özdemir iyiliğe devam diyor.

Müslüm Söyler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER