Uuslararası Yaprak Festivali Başlıyor

Tokat'ın Erbaa Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen 22.Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Yaprak Festivali 22-24 Temmuz tarihlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda çok özel sanatçıların katılımları eşliğinde gerçekleştirilecek.

Uuslararası Yaprak Festivali Başlıyor

istanbul eÅŸya depolama, Geneva,sans-serif;">22 Temmuz Cuma günü saat 17:00 'de Belediye Havuzu önünde başlayacak olan etkinlik saatler 18:00'ı gösterdiğinde Ece Pirim sunumuyla Cumhuriyet Meydanı Tören Alanı'nda Festival Meşalesinin yakılmasıyla devam edecek...

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından protokol konuşmaları, folklör gösterileri, sanayi ürünleri ve el sanatları açılış ve gezisi, yöresel sarma yaprağı yemek yarışması düzenlenecek.

Saat : 20:30 'da Fotoğraf ve karikatür yarışması düzenlenecek. Folklör gösterilerinin ardından Özgür Güney ve saat: 21:00'da Tokat ve yöresinin sevilen sanatçısı Ayşegül Pınar sahne alacak... Aşegül Pınar'ın ardından Azerbaycanlı sanatçı Azerin Erbaalılar'a bir konser verecek.

23 Temmuz Cumartesi günü çeşitli yarışma ve etkinlikler düzenlenecek. Akşam şehir stadyumu'nda Ece Pirim sunumu, folklör gösterileri, sinevizyon gösterisi, havai fişek gösterileri yapılacak.

Saat 21:15 Aykut Balcı konseri ve ardından Oğuzhan Koç, Derya Uluğ konserleriyle gece sona erecek.

24 Temmuz Pazar günü 10:45 Küçük Yayla'da Ece Pririm sunumuyla başlayacak etkinlikte İstiklal marşımız ve ardından folklör gösterileri sunulacak.

11:15 saatlerinde Altın Yaprak Ses Yarışmasında dereceye girenler tanıtılacak. Saat: 13:00 Elif Buse Doğan konseri ile devam edecek olan etkinlik Turgay Başyayla konseri ile son bulacak...

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl etkinlikle ilgili bir mesaj yayınladı...

Başkan Karagöl mesajında;

Bereketli toprakların çalışkan ve gayretli insanlarının emekleri ile organik olarak Üretilen ERBAA NARANCİYE YAPRAĞININ tüm dünyaya tanıtımı için Erbaa Kaymakamlığımız ve Erbaa Belediyemiz tarafindan organize edilen YAPRAK FESTİVALİNDE siz kıymetli hemşerilerimizi ağırlamaktan onur duyarız..

Not: Üç günlük program detayını, konaklamayı ve Erbaa hakkında her şeyi öğrenmek için lütfen Erbaa Belediyemizi arayabilirsiniz

Tel: Erbaa Belediye Başkanlığı 0850 633 00 60

Adres: Cumhuriyet Mah. İstiklal Cad. No: 85 Erbaa / Tokat

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2022, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30