banner45

Engelli Mucidin Son Başarısı

Amasya'nın Taşova ilçesine bağlı Kızgüldüren Köyü nüfusuna kayıtlı Hasan Yıldırım evlerimizde kullandığımız ocaklar için yeni bir yakıt türü geliştirdi. Engelli olmasına rağmen birçok alanda başarılı çalışmalarıyla bilinen Yıldırım, hayatı kolaylaştırmak bizim işimiz diyor.

Engelli Mucidin Son Başarısı

Tüm zor hayat şartlarına rağmen her daim hayata kolaylıklar katmaya çalışan Hasan Yıldırım, son zamanlarda doğalgaz ve tüp zamlarının ardından bu soruna da çare olma yolunda bir adım attı. Bir litre benzin, bir küçük hava motoru birde ocak başlığı...Hasan Yıldırım diyor ki tüp olmuş 200 lira benim yaptığım alet 8 liralık benzin, bir hava motoru birde ocak başlığı ile size 1 ay yakıt sunuyor. 

Hasan Yıldırım'ın yapmış olduğu proje geliştirilme durumunda hem ülke hem de vatandaş ekonomisine büyük katkı sağlayacak.

Tabii bu çalışan sistemi bu haliyle denemek oldukça da tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle bu sistemin yetkili kurumlardan izin alınıp kullanılabilir halde üretilmesiyle evlerimizde kullanılması söz konusu olacaktır...

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2021, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER