Nusaybin Şehidimizin Babası Hastane'de

Mardin-Nusaybin'de Bölücü terör örgütü pkk ya yapılan operasyonlar sırasında şehit düşen Erkan Başpehlivan'ın babası Zeki Başpehlivan Amasya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Nusaybin Şehidimizin Babası Hastane'de

Haber : Hacıbekir Özarslan /Hakkari

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan bomba imha uzmanı Erkan Başpehlivan'ın şehadetinden 2 gün önce memleketi Amasya'daki ablasından istediği 'Amasya çöreği' paketlerinin şehit düştüğü gün ulaştığı ortaya çıkmıştı. İşte o şehidimizin kıymetli babası Zeki Başpehlivan şu an Amasya Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyor. 

Hakkari'de kendi adına iki çeşme yaptırılan şehidimizin babası bizler için bir emanet. Hakkarili vatandaşlarımız dahi şehidimize sahiplenip adını yaşatmaya çalışırken, bizler acaba şehidimizin emanetlerine sahip çıkabliyor muyuz....!

matadorbet giriş src="https://www.amasyaninsesi.net/images/upload/resized_ae62d-15b40e23ekranalintisi.jpg" style="width: 400px; height: 400px;" />

Şehidimizin kıymetli babası Zeki Başpehlivan amcamıza acil şifalar diliyoruz...

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2021, 16:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sibel Başpehlivan Yektay
Sibel Başpehlivan Yektay - 2 yıl Önce

Ben Vatanın bölünmez bütünlüğü için şehit düşen ERKAN BAŞPEHLİVANIN ablasıyım, bizleri unutmayan, unutturmayan herkesten Allah razı olsun..Bizi VATAN ve İNSAN sevgisiyle büyüten, doğruluk ve güzel ahlakı aşılayan babam ve annemin çocukları , her göreve koşarak gidip canla başla çalışan VATAN SEVDALISI KOCA YÜREKLİ ERKAN BAŞPEHLİVANIN kardeşi olduğum İçin gurur duyuyorum…Bu vatan bizim.!!! Kardeşim gibi Vatan Sevdalısı evlatlarımız olduğu sürece hiç kimsenin bu ülkeyi bölmeye gücü yetmeyecek..Bütün Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum…Ne Mutlu Türküm Diyene..

Hakan Solmaz
Hakan Solmaz - 2 yıl Önce

Böylesi bir durumu haber konusu yaparak şehitlerimize bir nebze de olsa sahiplendiğimizin toplumsal göstergesine imza attığından Amasya'nın Sesi'ne teşekküür ediyoruz. Biz millet olarak bu gibi haber ve dayanışmalara ihtiyaç duyuyoruz. Şehidimize Allah'tan rahmet dilerken, Şehidimizin babası Zeki amcaya da acil şifalar dileriz.

Kemal Yalçın
Kemal Yalçın - 2 yıl Önce

Acil şifalar diliyorum...

SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30