Gürsu Köyü Derneği'nde Yeni Dönem

Taşova’nın İstanbul’daki dernekleri arasında dernek merkezini ilk satın alan Gürsulular Kalkınma ve Dayanışma Derneği olağan kongresi gerçekleştirildi.

Gürsu Köyü Derneği'nde Yeni Dönem

Haber: Taşova Gazetesi

22 Ocak 2023 Pazar günü Gürsu Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği merkezinde saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan kongreye tek liste halinde girildi.  Saat 13:00’de başlayan kongrede, divan heyetine başkan olarak  Ali Duman, katip üyeliklere ise;  Ergin Ödübek ve Burhan Halis seçildiler.

Dernek başkanlığına seçilen Cihat Fişek’in konuşması: “1991 yılında kurulan derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar yöneticilik yapmış olup hayatta olanlara teşekkür, vefat edenlere rahmet diliyorum. Derneğimiz içerisinde var olan küskünlükleri bitirip herkesle barışık bir yönetim anlaşında bulunacağımızı, herkesi bilhassa gençlerimizi bu sürece dahil edeceğiz. Derneğimizin eskisi gibi birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapmaya talibiz”

Yeniden aday olmayan Mehmet Özdilek ise yapyığı açıklamada:  “Kıymetli arkadaşlarım 2017’den itibaren devam eden Amasya ili Taşova Gürsu köyü Dernek başkanlığı 2 dönem Başkanlığım  bugünkü yapılan genel kurul kararı ile sonlandırdım. Yeni genç başkan Cihat Fişek ve yönetime başarılar diliyorum. Gürsu köyü için tüm fedakarlıklara katlanılmalı, saygılarımla”

Yönetim ve Denetleme kurulu asıl listesi:

Yönetim Asıl:

Cihat FİŞEK
Ali ZORLU
Selami AKAY
Hacı DEMİR
İlhami ÜNAL
Emre SEVER
Ahmet TEKE
Tuncay GEGİN

Yılmaz DALKIRAN

Denetim Asıl:
Hakan ÇAKMAK
Tekin FIRAT
Adem ÖDÜBEK

Başkan Cihat Fişek’in şahsında yeni yönetimi kutluyor, Kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Müslüm Söyler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30