banner45

İKİZYAKA ÇAYKIŞLA KÖYLERİ DERNEĞİ MUHTEŞEM GECEYLE TÜM AMASYAYI BULUŞTURDU..

Amasya Göynücek İlçesi İkizyaka ve Çaykışla Köyleri Derneği Başkanı Ufuk Altun ve Yönetimi tarafından organize edilen birlik ve beraberlik gecesi Amasya derneklerinin en güzel ve geniş kapsamlı gecesi olarak tarihe geçti.

İKİZYAKA ÇAYKIŞLA KÖYLERİ DERNEĞİ MUHTEŞEM GECEYLE TÜM AMASYAYI BULUŞTURDU..

İstanbul Avcılar Salon Violet'de düzenlenen geceyi Amasyalı sunucu Salih Turgut  ve Ayşe Arma sundu. Program açılışıyla birlikte saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımız hep bir ağızdan seslendirildi. Program sunucuları yönetim ve başkanı sahneye davet ederek katılımcıları tek tek anons ettiler. Dernek Başkanı Ufuk Altun konuşurken yönetimi de sahnedeki yerlerini aldılar.   
Başkan Ufuk Altun Köy dernği ve köylüleri adına katılımcılara teşekkürlerini iletti.  

Gece süresince Metin Kataraş -Arif Söylemez, Berivan Meşeler, Veysel Bektaş,Enes Yıldırım, Kara Hasan, Yaşar Buğdaycı, Hakan Çiçek, Alper Eslek, Hüseyin Mert Hakvar, Umut Güler sahne aldılar. 

Geceye başta  Göynücek  Belediye Başkanı ve başkan adayı Kadir Fatih Erdoğan, Adef Genel Başkanı Turan Sayar, Asdef  Genel Başkanı İsmail Aktaş,  Taşdef genel başkanı Ahmet Usta, Esenyurt  Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Bal  ve çok sayıda siyasi parti temsilcileri il içe köy dernek başkanları ve üyeleri katılım sağladı. 
Gece sonunda emeği geçenlere paketler verildi..


 

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2024, 15:25

Müslüm Söyler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER