Küçük Ayberk'in Yüzünü Güldüren Hediye

İyilik Yolcuları Ayberk’in Hayalini Gerçekleştirdiler..

Küçük Ayberk'in Yüzünü Güldüren Hediye

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı, şair ve yazar Kasım Alper Özdemir ve İyilik Hareketi gönüllüleri Amasya Taşova ilçesi Yenimahalle’de ikamet eden ve sekiz yaşına giren Ayberk Öztürk’ün akülü sandalye ihtiyacını karşılayarak özel çocuk Ayberk’e güzel bir sürpriz yaptılar. Özdemir’e İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Kurucu üyesi Muhittin Türköz’de eşlik etti..

Özkan Ağış İlkokulu öğrencisi Ayberk, Samsun’a tedavisi için gittiğinde akülü araçları görüp izlediğini ve artık akülü sandalye ile gezmek istediğini anlatarak İyilik Hareketi öncüsü Kasım Alper Özdemir’e teşekkür etti.

Ayberk’in annesi Sultan Öztürk ve Babaannesi
Mavine Şehri Öztürk ise İyilik Hareketi gönüllülerine bu güzel jestleri için teşekkür ettiler.

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kasım Alper Özdemir ise; Çocukların olduğu her yer bir cennettir parolasıyla iyilik yolculuğuna iki yıldır Amasya’dan Edirne’ye, Diyarbakır’dan Gaziantep’e, Suriye’den, Azerbaycan ve Kuzey Makedonya’ya ya kadar devam ediyoruz.

Ayberk’in de talebi baş göz üstüne diyerek ona güzel bir hediyemiz oldu. O engel tanımayan bir evladımız, yolu bahtı açık olsun inşallah; dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30