banner45

Genç Yaşında Bir Hiç Uğruna Hayatını Kaybetti

Aslen Amasya'nın Taşova ilçesi Alpaslan kasabası nüfusuna kayıtlı,Kocaeli Darıca İlçesinde ikamet eden Onur Çınar Kaplan bir kavga esnasında bıçaklanarak yaralandı.

Genç Yaşında Bir Hiç Uğruna Hayatını Kaybetti

31 yaşında olduğu öğrenilen Onur Çınar Kaplan, tartıştığı 2 kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastanede tedavş altına alınan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay dün 04.01.2022 tarihinde Kocaeli'nin Darıca ilçesi Osmangazi Mahalallesi'nde gece geç saatlerde meydana geldi. Hasan Tahsin Caddesi üzerinde yürümekte olan Onur Çınar Kaplan (31) aralarında husumet olduğu öğrenilen İ.K ve U.K ile karşılaşır. Kaplan ve diğer iki kişi arasında sözlü sataşmalar başlar ve akabinde kavgaya dönüşen tartışma başlar. 

Kavga esnasında, Kaplan'ın tartıştığı kişilerden biri, üzerinde taşıdığı bıçak ile kendisini yaraladı. Olay sonrası İ.K ve U.K olay yerinden hızla kaçarken, çevredekiler hemen 112 Acil Yardım Hattına ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine ulaşan 112 ekibi, yaralı genci yaptıkları ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırırken, olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemeler sonrasında olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen kişilerin yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Öte yandan, hastanede tedavisi süren Kaplan, bir süre sonra fenalaşarak hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturmayı geniş çaplı sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2022, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER