Ampute Milliler Amasya'ya Davet Edildi

EURO 2024 Ampute Futbol Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan Türkiye Ampute Milli Takımı Amasya’ya davet edildi.

Ampute Milliler Amasya'ya Davet Edildi

Kaynak: Objektif Amasya Gazetesi

EURO 2024 Ampute Futbol Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan Türkiye Ampute Milli Takımı Amasya’ya davet edildi.

Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, üçüncü kez üst üste Avrupa Şampiyonu olan Türkiye Ampute Milli Takımı’nı Amasya’ya davet etti.

Şampiyon Millî Takım Amasya’ya Davet Edildi

EURO 2024 Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İspanya'yı devirerek şampiyon olan Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Gazi İsmail Temiz ile telefonda görüşen Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, bütün heyeti gönülden tebrik ederek, kendilerini Amasya’ya davet etti. Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı, Fransa'nın Evian-Les-Bains kentinde düzenlenen EURO 2024 Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İspanya'yı 3-0 yenerek üst üste 3. kez Avrupa şampiyonu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Gazi İsmail Temiz’i telefonla arayarak, ülkeye yaşattıkları sevinçten dolayı tüm heyeti canı gönülden tebrik ettiklerini bildirdiler.

Şampiyon Millî Takım Amasya’ya Davet Edildi

‘Kahramanlarımızı Gazi Paşamızın Şehrinde Ağırlamak Bizim İçin Onurdur’         

Teknik heyet ve Avrupa Şampiyonu olan futbolcuları kazandıkları kupa ile Amasya’ya davet eden Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi açıklamasında “Türkiye Ampute Milli Takımımızın 3. Kez Avrupa Şampiyonu olması tüm Türkiye’yi olduğu gibi Amasyalı hemşehrilerimizi de mutlu etmiştir. Önümüzde kutlayacağımız 12-22 Haziran Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivalimiz var. Milli Takım hocamız Gazi İsmail Temiz ile telefonda görüştüğümde tüm heyeti ve takımı tebrik ederek, kazandıkları kupa ile birlikte Amasya’ya davet ettim. Ne zaman müsait olurlarsa bize bu gururu yaşatan kahramanlarımızı Gazi paşamızın şehrinde misafir etmek bizim için bir onurdur” dedi.

Şampiyon Millî Takım Amasya’ya Davet Edildi

Müslüm Söyler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER