Beden Eğitimi ve Spor Bölümü İçin Ter Döktüler

Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Özel Yetenek Sınavı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Sınavı, Rektör Yardımcıları Prof. Önder Duman, Prof. Dr. Recep Kürkçü, Prof. Dr. Halil Apaydın ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Öksüz yerinde takip ettiler.

Beden Eğitimi ve Spor Bölümü İçin Ter Döktüler

Rektör Yardımcısı ve Sınav Üst Kurul Başkan Prof. Dr. Önder Duman, “Ülkemizin çeşitli illerinden gelen aday öğrencilerin sınavlarının yapılması, sonuçların duyurulması, itiraz sürelerinin değerlendirilmesi gibi hususlarda hiçbir problem yaşanmadı. Yapılan özel yetenek sınavları her yıl olduğu gibi bu yıl da elektronik donanımlar yardımıyla objektif ölçütlerin yanı sıra bu yıl Covid-19 salgının devam etmesinden dolayı sosyal mesafe ve hijyen kuralları gözetilerek gerçekleştirildi. Sınavın herhangi sorun yaşanmadan yapılmasında emeği geçen akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

246 öğrencinin başvuru yaptığı Özel Yetenek Sınavında 400 metre koşu dereceleri, ortaöğretim başarı puanları ve TYT puanlarını içeren ÖSYM tarafından belirlenen koşullar çerçevesinde hesaplanan yerleşme puanına göre, toplam 40 öğrenci Beden Eğitimi ve Spor bölümüne kayıt yapma hakkını kazanmış olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30