Turnuva'da Coşkulu Fİnal

Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun geleneksel olarak gerçekleştirdiği futbol turnuvası 8 takımın katılımıyla düzenlendi.

Turnuva'da Coşkulu Fİnal

Öğrencilerin sosyalleşmesi ve sporla iç içe sağlıklı bir yaşamın teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen organizasyon, öğrencilerin takım oyunu ve yardımlaşma becerilerinin gelişmesine de katkı sağlaması amacı taşıyor.

2021-2022 sezonu programlar arası futbol turnuvası Dış Ticaret ve Turizm takımlarının final müsabakasıyla sona erdi. Turnuvanın final maçının başlama vuruşunu Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Aytuğ Mermer Üzümlü yaptı. Turnuvanın final karşılaşması kapsamında müzik yayını ve aşçılık programı öğrencilerinin köfte ekmek servisleriyle öğrenciler ve akademisyenler keyifli anlar geçirdi.

Final maçı sonucunda Dış Ticaret takımı rakibi Turizm’i mağlup ederek şampiyon oldu. Karşılaşmanın ardından kupa töreni yapıldı. Doç. Dr. Aytuğ Mermer Üzümlü ve Sosyal Bilimler MYO Spor Faaliyetleri Koordinatörlüğü Başkanı Öğr. Gör. İsmail Güler kazanan takıma kupalarını takdim etti. Kupa töreninde birinci ve ikinci olan takım oyuncularına madalyalarını ise müdür yardımcıları Öğr. Gör. Erol Dönek ve Öğr. Gör. Sinan Meral tarafından verildi. Turnuvanın hakemleri Salih Canikli ve Berkay Koçak’a ise Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı imzalı formalar günün hatırası olarak hediye edildi.

Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Aytuğ Mermer Üzümlü, “Artık geleneksel hale getirdiğimiz futbol turnuvamız bu yılda sona erdi. Turnuvaya katılan bütün takımlar ve sporcular gönlümüzün şampiyonu. Sosyal Bilimler MYO Spor Faaliyetleri Koordinatörlüğü Başkanı Öğr. Gör. İsmail Güler başta olmak üzere turnuvaya emeği geçen tüm öğrencilerimize ve personellerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30