Taşova'da Caddeye Fuat Bursalı ismi verildi.

    Yeşilırmak ve Yemişen mahallesini ayıran ve ticari sahadaki en uzun ve geniş caddelerinden biri olan Hükümet caddesine  “Fuat Bursalı “ adı verildi.

Taşova'da Caddeye Fuat Bursalı ismi verildi.

     Yeşilırmak ve Yemişen mahallesini ayıran ve ticari sahadaki en uzun ve geniş caddelerinden biri olan Hükümet caddesine  Fuat Bursalı adı verildi.

  Eğitime verdiği destek kapsamında , Babası Taşova eski Belediye Başkanı merhum Süleyman Bursalı ve annesi Emine Bursalı adına iki okul yaptıran Bursalı Tekstilin sahibi Hayırsever İşadamı Fuat Bursalı’nın adı Şehit Himmet Aydemir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün giriş katındaki konferans salonuna verilmişti.

     Hükümet caddesinin ismi  Yemişen Mahalle Muhtarı  Nurdan Yılmaz’ın Taşova Belediye Başkanlığına verdiği dilekçe doğrulusunda,Belediye Meclisinin 04/11/2022 tarih 10 nolu kararı ile hayırsever iş insanı Fuat Bursalı Caddesi olarak değiştirildi. 09 Aralık 2022 Cuma günü tabelası takılarak caddenin adı“Fuat Bursalı Caddesi” oldu.
       Yemişen Mahallesi Muhtarı
Nurdan Yılmaz  Hayırsever işadamı Fuat Bursalı adına , Belediyemizin  duyarlı davranışlarından dolayı Belediye Başkanı Bayram Öztürk başta olmak üzere Belediye Meclis üyelerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2022, 09:23

Müslüm Söyler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER