Taşova Meydanı'nda Muhteşem Atmosfer

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün memleketimize gelişinin ve Amasya Tamimi’nin yayınlanışının 103. yılı dolayısıyla İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği gönüllülerinin düzenlediği ve Koçtim Grup Sponsorluğunda Eğitime destek amacıyla Taşova Şehir Meydanında Gençlik ve Halk Konseri düzenlendi.

Taşova Meydanı'nda Muhteşem Atmosfer

depolama, Geneva,sans-serif;">İyilik Hareketi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ilçe meydanında düzenlenen etkinlik, saygı duruşunda bulunulması, şehitlerin anılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

İlk olarak Teşkilat Türküsü ile milyonlarca kez dinlenme rekorları kıran Mevlüt Can Kaplan sahneye çıktı.

9 sene sonra Taşova’da olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Kaplan; birbirinden güzel türküler eşliğinde 1.5 saat boyunca muhteşem performansı ile izleyenleri büyüledi.

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin üç yıllık faaliyetleri dev ekran aracılığıyla yayınlandı.

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kasım Alper Özdemir, iyilikle sevgiyi birleştirerek bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı bu memleketin bir ferdi olmaktan gurur ve onur duyuyoruz. Hem memleketimizin hem de geleceğimiz olan evlatlarımızın kıymetini bilelim. Onlar yok olursa bizler de yok oluruz.” dedi.

Özdemir Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimize çok şey borçluyuz diyerek katılan herkese ve sponsorlara teşekkür etti.

Pulim şarkısıyla 70 milyonluk dinlenme oranıyla tanınan ünlü şarkıcı Seren Uzun ise şarkılarıyla çocukları ve gençleri coşturdu.

Uçakların iptal ve rötarları dolayısıyla 15 saat iki havalimani sonrası Samsun’a inen sanatçı bu güzel insanlarla birlikte bütün yorgunluğumuz sona erdi. Bu gece Kasım Alper Özdemir ve İyilik için buradayız dedi.

Uzun’a Taşova Hünerli Eller Kadın Koop. hediyelerini Kaymakamımız Gökcecik ve eşi takdim ettiler.

Kaymakam Ahmet Gökcecik etkinliği düzenleyen İyilik Hareketi gönüllülerine ve Özdemir’e teşekkür etti.

Etkinliğe Kaymakam Ahmet Gökcecik ve eşi, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ömer Özalp, İyi Parti ilçe Başkanı Ali Taş, Taşova Eski Belediye Başkanı Özgür Özdemir, Toksoy Derneği Başkanı Kazım Özdemir, Almanya’dan Ömer Kavak ve  ailesi ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Programın sunumunu tecrübeli isim Serkan Aksarı gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2022, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30