banner45

  Yılmaz; ‘’Taşova için geliyoruz’’

Taşova’da sigortacılık mesleğiyle iş hayatına devam eden Sinan YILMAZ yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan Adayı oldu.

  Yılmaz; ‘’Taşova için geliyoruz’’

Seçildiği takdirde Taşova’nın tüm eksiklerini gidereceğini belirten Yılmaz, uzun yıllar ilçemizde bir çok alanda yöneticilik yaptım. Halkımızın ve Taşova’nın sorunlarını yerinde inceleme fırsatları buldum. Gerektiğinde sivil toplum kuruluşlarıyla bu konuda istişareler yaptım. İlçemizde işim gereği de tüm vatandaşlarımla sohbet etme imkanı bularak sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi alış verişlerinde bulundum. Eksiklikleri bilen biri olarak çözüm önerilerini de önümüzdeki projelerle sonuca erdirecek gücümüz ve inancımızda var. Taşovalı hemşerilerime daha güzel ve modern, çalışan iş alanları geniş bir ilçe vadediyorum.

Bilgi birikimi ve halkıyla iç içe olan Sinan Yılmaz’ın Taşova için çözüm önerileri ve bu konudaki inancı 31 Mart günü bakalım sandığa yansıyacak mı ?

 SİNAN YILMAZ ÖZGEÇMİŞ

26/02/1977 tarihinde Taşova İlçesinin Karsavul Köyü'nde doğdum. İlköğrenimimi köyümüzde bulunan Karsavul Köyü İlköğretim okulu'nda tamamladım. Ortaokul ve Lise öğrenimimi Taşova Lisesi'nde tamamladım. Askerliğimi 1997-1998 yılları arasında tamamladıktan sonra 2001 yılında Taşova ilçesinde halen devam etmekte olduğum sigortacılık mesleğine başladım.2004-2014 yılları arasında Karsavul Köyü Muhtarlığı görevi yaptım. 2014-2019 yılları arasında Taşova Belediyesi'nde Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Meclis üyeliği görevinde bulundum.  İlçemizde faaliyet gösteren Taşova Orman Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı görevinde bulundum. Ayrıca ilçemizde bir dönem faaliyette bulunan Taşova Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu üyeliği yaptım. 2002 yılında evlendim. 2 çocuk sahibiyim.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2024, 11:36

Müslüm Söyler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER