Bursalı'dan 2.Ramazan Yardımı

Amasya'nın Taşova ilçesinin yetiştirdiği ve Bursa'da ticari hayatını devam ettiren Bursalı Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Bursalı Ramazan ayı nedeniyle ikinci kez memleketine Ramazan desteği gönderdi.

Bursalı'dan 2.Ramazan Yardımı

Bursa’da yaşayan hayırsever iş adamı Fuat Bursalı sayesinde, marketlerde gıda maddesi fiyatlarının çok yükseldiği bu günlerde ihtiyaç sahibi onlarca aile bu yıl Ramazan ayını rahat geçirdi.

Bursalı bu kez Ramazan ayı nedeniyle yardıma muhtaç aileler için ikinci kez 550 koli gıda paketi ve nakdi yardımın yanısıra bir o kadarda 4 kiloluk sıvı yağ gönderdi.

İlçe merkezi ve köylerinde ihtiyaç sahibi olup ulaşılamayan 550 aileye ve öğrencilere  daha nakdi ve gıda yardımının ikincisi gerçekleştiriliyor. Allah kabul etsin. Gönül Hayati Özkan ve Yemişen Mahallesi muhtarı Nurdan Yılmaz’ın ulaşılamayan ailelerinin olduğunu Fuat Bursalı’ya iletmesi üzerine 17 Nisan Pazar günü gönderdiği gıda kolileri  ilçemize ulaştı. Bursalı, “Ramazan ayı kardeşliktir berekettir ve paylaşmaktır. Bu mübarek günde bir garibin yüzünü güldürebildik ise yardıma muhtaç ailelere ulaşabildik ise ailelerimize bir nebze de olsa destek sağlamış isek ne mutlu. Ramazan ayında bize dua etsinler yeter. Allah herkesin hayırlarını kabul etsin” mesajını yolladı.

Gönül Hayati Özkan ise ”Bir dönem Belediye Başkanlığı yapan merhum Süleyman Bursalı büyüğümüzü rahmetle yad ediyorum. Mübarek Ramazan ayında  oğlu  Fuat Bursalı’nın gösterdiği bu yürekten duyarlı davranış karşısında  ifade edecek söz  bulamıyorum. Yardımlarını ulaştırdığımız ihtiyaç sahiplerinin duaları gibi ben de Allah kabul etsin kazancını bereketli eylesin hayırlarını kabul etsin.” dedi

Yardımların başlatılmasına vesile olan Yemişen Mahallesi Muhtarı Nurdan Yılmaz “Benim Fuat  ağabeyim var. Fuat ağabeyimin yardımlarını Allah kabul etsin“ dedi

İlçe merkezi, köyler ve öğrencilerin hepsinden irtibat bilgilerinin alınması ile birlikte  ikinci ramazan kolileri ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30