Amasya'da Mangalda Sucuk ile Kar'a Merhaba

Amasya Belediye Başkanı Mehmet SARI, Amasya'da yoğun yağan kar yağışı ve olumsuzlukları nasıl telafi ettiklerini Haberler.com'a anlattı....

Amasya'da Mangalda Sucuk ile Kar'a Merhaba

Amasya Belediye Başkanı Mehmet SARI Haberler.com kanalından Melis YAŞAR'ın sorularını yanıtladı. Amasya'da yoğun yağan kar yağışının kente getirdiği zorluklarla güzellikleri paylaştı. Etkili bir kar yağışı olduğunu anlatan sunucu, vatandaşları bu durumun nasıl etkilediğini sordu.

Başkan bu sorunun cevabını verirken, bu durumu kendisinin de gençlere sorduğunu gençlerin ilk defa böyle bir kar yağışı gördüğünü anlatması ve heyecanlı olduklarını belirtti. Kar yağışının getirdiği yükü ise, belediye ekiplerince ortadan kaldırdığını belirtti. Ulaşım konusunda bir sıkıntı olmadığını açıklarken, şehirlerarası yollarda oluşan kazalarda mahsur kalan vatandaşlarımızı da misafir ettiklerini belirtti.

Sokak hayvanları konusunda da belediye ekiplerinin çalıştığını belirten Sarı, bu konuda hiçbir sokak hayvanı mağdur edilmeyecektir dedi. 70 üzerinde araç ve 100 üzerinde görevli personel ile olumsuzlukları ortadan kaldırdıklarını belirten başkan Sarı, bu akşam Şehzade yürüyüş yolu meydanında akşam saat 18:00 de tüm Amasya halkını bu meydana davet ediyoruz. Semaver ve sofralarımızı kurup mangalda sucuk ve konser ile kara merhaba diyoruz. Başkan Sarı; bir kez daha Amasyayı görmemişseniz en güzelini görmemişsiniz diyorum diyerek yayından ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER