banner45

İzmir Kordon'da Amasya Tadında Mekan

Ege'nin incisi İzmir'in Kordon boyunda denize karşı kahvaltı sonrası çayınızı keyifle yudumlayabileceğiniz harika bir mekan...

İzmir Kordon'da Amasya Tadında Mekan

Ege'nin incisi boşuna dememişler, İzmirİn dağlarında çiçekler açarken, sahil ahalisi boş durmamış çiçekleri kıskandıracak bir doğa harikası meydana getirmiş. Sahil boyu uzanan o muhteşem mekanların içinde öyle bir mekan var ki, özel etkinliklerin dahi gözde mekanı olma yolunda. Daha geçen gün, 9 Eylül İzmir'in kurtuluş günü etkinliklerinde kortej halinde yürüyen vatandaşlara tüm mekan olarak eşlik ediyor. İçeriden verilen o bas seslerle yürüyen korteje Mehteran heyecanı katıyor. İçerideki müşteriler ayrı, dışarıdakiler ayrı bir heyecan yaşıyor. Bir yandan çayını yudumlarken diğer yandan Solo Türk Pilotlarının akrobasi hareketleriyle bir oturup bir kalkıyorlar.

 

Eğer İzmir'e yolunuz düşerse, kordon boyunca uzanan o kafeler arasında ''KÖZ LOUNGE'' tabelasını gördüğünüzde hemen içeriye girin. Zaten sizi kapıda güleryüzlü bir personel içeriye davet edecektir. İster kahvaltı, ister atıştırmalık, isterseniz arzu ettiğiniz yemek çeşitleri muhteşem deniz manzarası eşliğinde masanızda olacaktır. Her yönüyle mükemmel mekanın en mükemmel yanı ise personelin güleryüzü.

Dahası mı, bi zahmet uğarayın görün...

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2023, 17:07

Müslüm Söyler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER